АДИСПОРТ

В Adisport.net ние ще ви предложим конкуретно ниски цени, продукти с доказан произход и качествено обслужване. Не се колебайте да се свържете с нас на тел. 0882492509

НАШАТА ОСНОВНА ЦЕЛ

Доволните ни клиенти, максимално ниски цени на пазара и качествено обслужване. В Адиспорт ценим мнението на всички наши клиенти и затова им предлагаме само оригинални продукти с гарантирано качество, доказан произход и ниски цени.
Ние препоръчваме на нашите бъдещи и настоящи клиенти – КУПУВАЙТЕ САМО ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ!!!
Купувайки продукти с доказан произход, вие си подарявате качество, удобство, дълъг срок на употреба.
Продуктите на Адиспорт са внос от Англия, Холандия, Германия.

РАЗВИТИЕ НА АДИСПОРТ

В отговор на постоянно увеличаващия се брой клиенти, ние разширяваме разнообразието от модели, като внасяме последните актуалтини на пазара, и аксесоари в онлайн магазина. Отговаряме на всяко запитване или възникнал проблем от нашите клиенти.

УСЛУГА ‘ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ’

Ние от Адиспорт предоставяме тази услуга на Вас, за да добиете реална представа за продуктите, които сте поръчали.
ВАЖНО! Когато става въпрос за проба на дрехите, молим да запазите максимално добре оригиналните опаковки и етикети на продуктите, в случай, че решите да изпратите обратно.

РАЗМЕРИ НА ДРЕХИ И СПОРТНИ ОБУВКИ

Всички артикули в онлайн магазина са с европейски размери и високо качество.
Относно размери на дрехи и обувки, моля да погледнете нашите таблици поставени на всеки наш артикул.
Ако не сте сигурни в размера си, Вие можете веднага да ни потърсите за съвет, относно този проблем и ние ще ви помогнем. Моля, имайте впредвид, че нашите продукти не са умалени или стеснени и отговарят на европейските размери, дадени от производителя.

спортни стоки