Как да пазарувате

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и списъци с избрани продукти – промоции, най-търсените, продукти на най-добра цена и др. Кликвайки върху снимката или заглавието на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел.

Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от www.adisport.net, трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят и размер, след което да натиснете бутона “КУПИ”.

Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти. За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху кошницата, намираща се в горния десен ъгъл на сайта (над търсачката), която се вижда от всяка една страница в сайта и е регистрирала броя на желаните от вас продукти. Така ще преминете последователно през двете стъпки за изпращане на поръчка.

1Стъпка: Тук ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена и общата дължима сума на поръчката. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт и след refresh общата дължима сума се преизчислява. При отказ за поръчка на някой от изброените продукти, можете да го извадите от списъка с бутон “X (изтрий)” и така той няма да фигурира в действителната поръчка. В случай, че имате електронен ваучер, трябва да напишете кода му в съответното поле, за да ви се приспадне от сумата. Тук ще намерите информация за приблизителна цена на доставката, след като преминете през стъпкa 2 и зададете адрес за доставка и начин на плащане. За да продължите и да преминете към Стъпка 2, натиснете бутон “Плащане”.

2Стъпка: Тук е мястото, в което се попълват Вашите данни, необходими за осъществяване на доставката. Ако имате регистрация в нашия сайт, няма да се наложи да попълвате всеки път вашите данни.  В тази стъпка може да добавяте нови адреси за доставка. Имате възможност да се върнете в стъпка 1 и да редактирате отново продуктите си. След уточняване на адреса за доставка,  може да изберете начина на плащане на желаните от Вас стоки. Ако предпочетете плащане с наложен платеж, Вие ще заплатите цената на стоката и крайната сума за доставка, определена от куриерската фирма, при получаването на пратката на служителя, който Ви я доставя.
Ако изберете плащане по електронен път, Вие ще заплатите цената на поръчаните стоки, а окончателните транспортни разходи, ще дължите на куриера при получаване на стоката.
В случаите, в които доставката е за сметка на Ади Спорт, няма да Ви бъдат приспадани съответните суми.
Тук можете да се върнете в стъпка 1 – редакция на продукти за да видите приблизителната сума за доставка, изчислена от калкулатора на Eконт. Ако сте готови с данните си, натиснете бутон “ПОРЪЧКА”.

След като направите успешна заявка ще получите известие за потвърждение на елетронната си поща, където трябва да последвате изпратения Ви линк. Статуса на поръчката си може да следите по всяко време в личния си профил.
Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове.

Доставка

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт, до офис на Еконт – 5 лв, или доставка до ваш адрес – 6.50 лв. Поръчката се обработва и изпраща на същия ден,и се получава от вас на следващия ден, освен ако не е неделя. Поръчки направени от вас след 15 ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник. Всички продукти в adisport.net са с опция за преглед и тест преди плащане.

Важно: Поръчки непотърсени от клиенти в рамките на 5 работни дни се връщат автоматично обратно към нас.

За поръчки  над 100 лв. – Безплатна Доставка.

*ако във вашата количка има продукти за/или над 100 лв. ще може да изберете опцията за безплатна доставка.

За поръчки  над 250 лв. – Безплатна Доставка + 10% отстъпка

*ако във вашата количка има продукти за/или над 150 лв. ще може да изберете опцията за безплатна доставка, а ако са над 250 – автоматично ще ви се изчисли и отстъпка.

Срокове

Срокът на доставка е от 1-3 работни дни.
При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: office@adisport.net или на тел. 0882 492 509

• Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът се е свързал на посочените за връзка със Ади Спорт координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на Ади Спорт допълнително се свързва с клиента за потвърждение.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. В случай, че има забавяне в изпълнението на поръчката извън указаните срокове за доставка, можете да направите проверка за статуса на Вашата поръчка в личния Ви профил.

Благодарим Ви, че избрахте Ади Спорт!